Om Lundhs Mtb Cykel Service

Cykelkunskap och service i hjärtat av Köping

Lundhs Mtb Cykel Service, grundat i mars 2023, är ett familjeägt företag i hjärtat av Köping. Vår vision från starten har varit att skapa en mer än bara en cykelbutik – en plats där cyklingens glädje och gemenskap samlas under ett och samma tak. Här möter passion för cykling och en strävan efter högsta servicekvalitet varje kund som stiger in.

Familjär atmosfär och personlig service

Som ett familjeföretag värderar vi de nära relationerna med våra kunder. Vi förstår att varje cyklist har unika behov och önskemål. Därför fokuserar vi på att erbjuda personlig service och skräddarsydda lösningar. Vare sig du är en erfaren cyklist eller nybörjare, är vårt team här för att ge dig råd och stöd.

Engagemang för hållbarhet och samhällsansvar

Vårt samarbete med fyra ledande leasingbolag är ett viktigt led i vår vision. Detta partnerskap möjliggör för oss att erbjuda förmånscyklar till företag, vilket främjar en hållbar och hälsosam livsstil i arbetslivet. Genom att förenkla tillgången till högkvalitativa cyklar, bidrar vi till en grönare och mer aktiv vardag för människor.

Ett brett lsortiment och expertkunskap

I vår butik hittar du inte bara ett brett utbud av cyklar och tillbehör, utan även en skatt av kunskap och expertis. Våra erfarna medarbetare är alltid redo att dela med sig av sina insikter och råd, för att hjälpa dig att hitta den perfekta cykeln eller utrustningen som passar just dina behov. Vårt mål är att varje besök hos oss ska vara både informativt och inspirerande.

På Lundhs Mtb Cykel Service är varje dag en möjlighet att sprida vår passion för cykling. Vi inbjuder dig att bli en del av vår gemenskap och uppleva den unika atmosfär som bara ett familjeägt företag kan erbjuda. Välkommen till oss – din plats för cykelglädje och expertis i Köping.

Kontakta oss