Verkstad & Service

Professionell service och reparation – där kvalitet möter pålitlighet

Verkstad för alla cykeltyper

 

Vår verkstad på Lundhs Mtb Cykel Service är inte bara en plats för reparationer – det är en plats där cyklar och deras ägare blir omhändertagna med expertis och uppmärksamhet. Med en djup förståelse för alla cykeltyper och cykelmärken erbjuder vårt team en service som sträcker sig från rutinmässiga underhåll till komplexa reparationer. Vi ser till att varje cykel lämnar vår verkstad i optimalt skick, redo för vägarna eller spåren framför dig.

Kontakta oss

Komplett cykelverkstad

Vi förstår att en pålitlig cykel är viktig för din cykelupplevelse. Därför erbjuder vi allt från grundläggande cykelservice som kedjeoljning och bromskontroller till mer avancerade tjänster som växeljustering och fjädringsservice. Vår omfattande tjänsteportfölj säkerställer att vi kan möta alla dina behov och hålla din cykel i bästa möjliga skick.

Däckhotell för dina cykeldäck

För att göra ditt cykelliv enklare erbjuder vi en däckhotellstjänst. Lämna dina cykeldäck hos oss för förvaring under off-säsongen. Vi säkerställer att de förvaras korrekt och är redo för användning när du behöver dem igen.

Miljömedveten och ansvarsfull service

Hållbarhet är en integrerad del av vår filosofi. Genom att använda miljövänliga produkter och metoder strävar vi efter att bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som vi levererar kvalitativ service. Vi tror att varje steg vi tar för att skydda miljön bidrar till en bättre värld för alla cyklister.

Lundhs Mtb Cykel Service är inte bara en verkstad – det är en plats där passionen för cykling och engagemang för miljön möts. Vår cykelverkstad i Köping är redo att ta hand om din cykel med expertis och omsorg. Besök oss för en service som överträffar dina förväntningar.